Accesibilidade | Clases y cursos de protocolo para cualquier ocasión, asesoramiento. Grupos reducidos

Accesibilidade

Definíronse atallos de teclado para acceder aos enlaces principais do sitio web. As opcións ás que pode acceder mediante combinacións de teclas son:.

• 1: Acceso á páxina de inicio desta web
  • 2: acceso aos datos de contacto e ao formulario de contacto da web
  • 3: Mapa web
  • 0: Accesibilidade: acceso a esta páxina de información sobre as funcionalidades de accesibilidade da web

Para utilizar os atallos de teclado en sistemas baseados en Microsoft Windows utilízanse as combinacións de teclas seguintes:

• Tecla de acceso rápido (en Internet Explorer 4.0, Netscape, Mozilla)
  • ALT+Tecla de acceso rápido + Tecla ENTER (Internet Explorer 5 ou superiores)
  • Tecla Maiúsculas + Esc para activar as teclas de acceso rápido en Opera.

En sistemas MacOS pode utilizar a combinación CONTROL+Tecla de acceso rápido.

HTML 4.01 válido  CSS válido

Logo subvención